Despre noi

Poti lasa cu incredere ochelarii tai in grija Optismart

Ne bucuram ca citesti acest text despre noi, inseamna ca ai ajuns pe optismart.ro si dorim sa iti oferim cea mai buna experienta in alegea ochelarilor potriviti pentru tine si cei dragi. Inca de la infiintarea primului magazin din Bucuresti (Optismart Stefan cel mare) in 2011, ne straduim sa asiguram cele mai bune servicii si produse clientilor nostri. In cadrul cabinetelor din magazinele noastre din Bucuresti si Ramnicu Sarat se pot face consultatii oftalmologice realizate de medic oftalmolog specialist dar si consultatii optometrice in vederea stabilirii de dioptrii pentru ochelari de vedere de catre echipa noastra de tehnicieni optometristi, de asemenea la noi vei gasi o gama foarte mare de rame si lentile de ochelari pentru toate gusturile si bugetele, astfel iti punem la dispozitie sute de rame de cea mai buna calitate de la designeri renumiti la preturi accesibile, atat in magazinele stradale cat si in magazinul online www.optismart.ro. Punem mult accent pe calitatea produselor si a serviciilor si suntem foarte preocupati de a oferi ce e mai bun in domeniul relatiilor cu clientii, de accea suntem disponibili pentru tine la telefon, whassup, e-mail sau in magazinele noastre, cu orice intrebare sau problema ce apare.

Produsele comercializate pe optismart.ro sunt 100% autentice, fiind achizitionate de la distribuitorii autorizati in tara noastra a brand-urilor respective.  

Prin optismart.ro poti comanda ochelari de vedere cu lentile cu dioptria de care ai tu nevoie. Asa ca daca ai o reteta recenta cu dioptriile tale te rugam sa incarci reteta direct sau sa selectezi valorile in configuratorul de lentile. Daca nu ai o reteta recenta te poti programa online sau telefonic pentru o consultatie in Showroom-ul Optismart Stefan cel mare sau in oricare alt magazin Optismart din Bucuresti sau Ramnicu Sarat. Apoi dupa ce avem toate informatiile necesare, rama aleasa de tine si lentilele vor merge intr-un centru de montaj specializat si ochelarii tai vor fi livrati gata de purtare. Livrarea ochelarilor tai este gratuita oriunde in Romania.

Lucram in fiecare zi pentru a-ti castiga increderea si a-ti oferi cea mai buna experienta. Nu ezita sa ne alegi pe noi sa fim opticienii tai, iti garantam ca ne vom stradui sa iti oferim ceea ce cauti si ai nevoie. Te asteptam oricand pe optismart.ro.