Promotii magazin Ramnicu Sarat

Magazin Optismart Ramnicu Sarat

Optica Optismart din Ramnicu Sarat, judetul Buzau, este prima noastra locatie in afara Bucurestiului si este localizata in incinta centrului comercial Kaufland. Aceasta este inaugurata in anul 2017 si este avizata de Ministerul Sanatatii. Specialistii din aceasta locatie te pot ajuta sa alegi rama de ochelari de vedere sau de soare potrivita pentru tine din peste 2500 de modele disponibile in permanenta pe stoc.

Deasemenea optica dispune de un cabinet modern, echipat cu o combina oftalmologica, autorefractometru si keratometru, biomicroscop, tonometru non contact sau prin aplanatie si lensmetru automat.

Consultatiile optometrice se pot efectua pe toata durata programului de lucru a opticii, iar pe medicii nostri specialisti oftalmologi, ii poti vizita pe baga de programare. Astfel te poti programa marti la medicul specialist oftalmolog Dr. Sorin Popa, iar joi la medicul specialist oftalmolog Asist. Univ. Dr. Pricopie Stefan.

Programeaza-te pentru o consultatie oftalmologica si beneficiezi de 50 de lei reducere la aceasta in urma unei comenzi intregi de ochelari.
Programari telefonice: 0772 147 028

Galerie

Contact magazin

Optismart Ramnicu Sarat

Strada Constantin Brancoveanu nr. 46, Ramnicu Sarat 0772 147 028

Program

Luni - Vineri 8:30 - 20:30 Sambata 8:30 - 20:30 Duminica 9:00 - 17:00